i onsdags!


vart i skolan !

ida var ja i skolan för första dagen efter sommaren ! de va väl kul?!
som ni vet kom ja i samma klass som ctina, fasst tyvär kom ja i 7D2:2 medans hon kom i 7D2:4, fasst hon ska försöka byta! :D först träffades vi i aulan, eng. personerna gick till matsalen där vi delades in i våra klasser, sen va vi me våra klasser i klassrummen :P LUNCH. träffar sin mentor och mentorgrupp, går runt med sin mentor o gruppen i typ hela friberga och kollar.... de va dagen.
nu ska ja o ctina åka till mörby o köpa lite grejer, kulkul!  så vi ses''
PoK (bilder kommer :S)


skola imorrn,

yes, imorrn börjar skolan, ta de inte fel för yes menas inte som JIPPIE! mer som japp precis! sommarlov har vart såå skönt men iimorrn börjar skolan, åker me ctina dit! (vi kom i samma klass :D)  och första klassen ja inte går me ebba :S konstigt för ja har gått i samma klass som henne sen dagis! men nu ska ja dra till bedden, skriver hur de va imorrn!
:)

3 grejer

Rubiken fick bli 3 grejer, vrf? ja vet inte, om ni tkr den passar till inlägget.....BRA!
ida var ja i stan me ebba o sofia, de va kul att få träffa ebbsonskrutt igen efter att inte ha sett henne på typ 1 månad (mer?) sofia har ja då träffat lite under sommaren men de va kul o träffa henne me ;) de blev mer fönstershopping för mej, faktiskt för alla tre, ja köpte dock två små grejer, ett
ljusrosa nagellack - urban outfitters 85kr och min favorit tidning Twist 75kr. Så nu har ja målat handens naglar fina, läst tidningen (som ja då kommer göra om och om igen) och är jätte glad för att ja nu har nått riktigt roligt att göra.....läsa twilight ''eller ja, 4 boken: så länge vi båda andas. haha javet de e lördakväll (film? kompisar?) men nepp ja nöjer mig med att läsa, kanske för att ja älskar böckerna och lånade ut 4 till ebba och inte kunnat läsa den så länge hon vart borta!
ha de bra!

RSS 2.0